Gyilkosok réme az MBF konferencián

 

Petőfi Attila rendőr, vezérőrnagy.  Egy élő legenda. A Nemzeti Nyomozó Iroda kiemelt ügyekkel foglalkozó csoportjának vezetője, aki azt vallja, nincs megoldatlan bűnügy, idő kérdése, és akad nyom, ha kitartó, profi gárda elemzi az eseteket. Volt akit közel két évtizeddel az általa elkövetett gyilkosság után fogtak el, amikor már azt hitte a bűnös, megvalósította a tökéletes bűntényt.

 

Élete fele a halál közelében pergett le. 

Ahogyan ő fogalmaz : Egy gyilkossági nyomozó számára minden gyanús.  Kíváncsisággal, egyben kétkedve figyeli a világot és embertársait, valamint úgy gondolja, hogy csak magában bízhat.

Napjainkban a magányos nyomozók, a Colombo korszak lejárt, a nyomozás is csapatmunkává vált, ezért a nyomozások vezetőjének meg kell tanulnia bízni a kollégáiban és beosztottaiban, valamint a tudomány vívmányaiban.

A rendőr tábornok az MBF XI. konferenciáján kecskeméten szeptember 14-én megtartandó előadásában  arra keresi a választ, hogy a nagy sajtóvisszhangot kiváltó, kiemelt tárgyi súlyú bűncselekmények felderítése közben kikre, milyen eszközökre és módszerekre támaszkodhat a nyomozás irányítója.

Az L-Tender vezetői és munkatársai közül többen büszkén kijelenthetik, több ügyben, éveken át dolgoztak együtt a magyar kriminalisztika. a honi biztonság-közbiztonság Petőfijével. Ugyanazon elv által vezérelve, vagyis hogy mindent meg kell tenni azért, hogy azok, akik bennünk megbíznak teljes biztonságban érezhessék magukat! 

 

Scroll to top