Rólunk

L Tender-Consulting Kft. Megbízhatóság, szakértelem, ügyfélközpontú szemlélet 8 éve az adatvédelem és az információbiztonság területén   

Az L Tender-Consulting Kft. adatvédelmi compliance tevékenysége egyidős a második hazai adatvédelmi jogszabály, az Infotörvény hatálybalépésével. Mivel ez a jogszabály alapelveiben és eszközeiben igen előremutató és hatékony volt a korábbi ombudsmani rendszerhez képest, az adatvédelem kérdésköre jelentősebb szerepet kapott a közszféra szervezetei és a vállalatok mindennapos tevékenységében, és ehhez hajlandók voltak szakmai szolgáltató segítségéért folyamodni. 

A vállalkozásunk nyolc évvel ezelőtt e szakjogi területnek való megfeleltetést választotta fő szolgáltatási tevékenységéül. Az adatvédelmi tevékenységgel párhuzamosan mindig nagy jelentőséget tulajdonítottunk az információbiztonság kérdéskörének, így a 2013. évi L. törvény megjelenésével új üzletágként a szervezetek életében egyre nagyobb jelentőségű informatikai rendszerek adatbiztonsági szabályozásában kezdtünk el tanácsadói és compliance tevékenységet folytatni.

Az uniós adatvédelmi rendelet a GDPR hatálybalépésével és hazai alkalmazásával bebizonyosodott, hogy ennek a kétféle tevékenységnek az együttműködése, együttes tervezése már nemcsak rendkívül hasznos és praktikus, hanem szinte nélkülözhetetlen, és nemcsak azok számára, akik a 2013 évi L. törvény hatálya alatt kötelezettek a kibertér fokozottabb védelmére, hanem minden olyan vállalat és más szervezet számára is, ahol az informatikai rendszereken keresztül szervezik tevékenységüket.

 Az L Tender-Consulting Kft. ma valódi tapasztatával, jogászaival, adatvédelmi és informatikai szakembereivel több, mint négyszáz elégedett ügyfelével meghatározó szereplője az adatvédelmi- és információbiztonsági szolgáltatói piacnak. Szakmai felelősségbiztosításunk a legóvatosabb ügyfelek számára is garanciát adhat tevékenységünkre. Tekintse meg szolgáltatási tevékenységünket és referenciáinkat és kérjen árajánlatot weboldalunkon keresztül.

Csapatunk

 

Dr. Molnár Gábor

ügyvezető

Molnár Gábor ügyvezető, cégünk adatvédelmi szakmai vezetője, aki évtizedes tapasztalattal rendelkezik az adatvédelem, az információbiztonság és a vagyonvédelem területén is. Pályáját rendőrként kezdte, az Rendőrtiszti Főiskolán végzett nyomozó szakon, és 1993-tól 1998-ig kiemelt főnyomozóként dolgozott a Budapesti Rendőrfőkapitányságon. 2001-ben a Pécsi Tudományegyetemen jogász diplomát szerzett. 1999-től 2009-ig a vagyonvédelem és a biztonságtechnika területén tevékenykedett, Védelmi Profit Center Igazgatóként és szakmai igazgatóként.  

2012-ben alapította meg az L Tender-Consulting Kft-t, melynek a mai napig tulajdonosa és ügyvezetője, emellett a Magyar Biztonsági Fórum és a szervezet etikai és felvételi bizottsági tagja, valamint a Magyar Adatvédelmi és Adatbiztonsági Egyesület alapító tagja. Számos szakmai rendezvényen vett részt előadóként, és az ELTE Jogi Továbbképző Intézet Adatvédelmi és adatbiztonsági szakjogász képzésének megbízott oktatója volt.    

Schulmann Péter

Információbiztonsági üzletág szakmai vezető

Schulmann Péter 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az információbiztonság területén. A 2013. évi L. törvénynek való megfelelőség biztosítására saját módszertant dolgozott ki, amelyet sikeresen alkalmazunk évek óta ügyfeleinknél. 

 Nevéhez és szakmai munkájához több, mint 50 sikeres tanúsításra felkészítő projekt és több, mint 100 szervezet teljes szabályzati rendszerének kidolgozása fűződik. Szakmailag számos releváns tanúsítvánnyal rendelkezik, melyek a következők:

- CISSP (Certified Information System Security Professional)

- CCSP (Certified Cloud Security Professional)

- CEH (Ethical Hacking Certification v10)

- ISM (Information Security Manager)

- ISA (Information Security Management System Internal Auditor ISO/IEC 27001:2013)

- LPIC-1 (Linux Professional Institiute Certification)

Scroll to top